Liza Shoes & Bags

Liza Design AB öppnade sina portar för första gången 1974 och då var egenproducerade handskar det stora inom företaget, men självklart fanns då även väskor, plånböcker, livremmar och andra skinnprodukter i sortimentet. Efter några år, närmare bestämt 32 år efter start, 2006, expanderade vi och öppnade en ny butik full med just era favoriter i den mysiga staden Värnamo. Numera finns vi bara kvar i Gislaved. Nästa steg i utvecklingen tog vi 2012 då vi introducerade skor i vårt sortiment och tog klivet in i en ny fas. Det var inte bara skor som stod i nyhetsbrevet under denna tid, Liza Design AB skapade nämligen ett butiksnamn i samband med detta, Liza Shoes & Bags som nu präglar våra butikers fasad.

I dag står vi inte bara med butiken i Gislaved, utan vi finns även som nätbutik! Vi har nämligen även tagit klivet in i webbvärlden och öppnat en webbshop där ni finner utvalda produkter ur vårt soirtiment samt våra mest sålda varor. Glöm inte att vi även åker på marknader så håll utkik om vi kommer till din stad!
Besök vår webbshop genom att klicka här eller besöka www.miinto.se/liza

 

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder varor från de mest populära varumärkena. Nedan finner du ett urval av de märken som finns tillgängliga idag.


Väskvarumärken:
Adax, Boxca, Ulrika, Björn Borg, The Monte, The Chesterfield Brand, Moretti, Puccini, Daniel Ray, OLA, Samsonite, Spikes & Sparrow och NYPD.

Skovarumärken:
Ecco, Gant, Tommy Hilfiger, Converse, Johnny Bulls, Dr Martens, Duffy, Henri Lloyd, Playboy, Sköna Marie, Björn Borg, Soft Comfort och Palladium.

Resväskor:
Samsonite, American Tourister och Delsey. 

Egenproduktion

Sedan start har vi på Liza sysslat med egenproduktion av skinnvaror. Det började med handskar men mot senare dagar så har produktionen övergått mer till plånböcker, skinnväskor och bälten. 

I dagens läge producerar vi ett 20-tal olika modeller av väskor och plånböcker i äkta italienskt läder. Fabriken ligger i våra lokaler i Gislaved och det är där magin sker. 

Om du är intresserad av våra egentillverkade produkter kan du besöka någon av våra butiker, vår webbshop eller kika in i vår rullande butik när vi är i just din stad. 

LIZA SHOES AND BAGS

Om oss
Kontakta oss
Webbshop
 

VI FINNS PÅ FACEBOOK