Marknadsförsäljning

En butik på fyra hjul

En del av vårt företag består av vår marknadsförsäljning, en butik på fyra hjul. Vi har hållt på med marknadsförsäljning och åkt på marknader sedan start och i dagens läge besöker vi runt 100 marknader om året. Vi besöker städer i hela Sverige, allt från Sjöbo i söder till Årjäng i norr, men vi håller oss mest runt skånes öppna landskap och smålands djupa skogar. 

Marknadsförsäljningens högsäsong är under sommaren och då besöker vi upp emot sju marknader i veckan. När vintern närmar sig går vi ur säsong men även då besöker vi några marknader, till exempel Vimmerbys julmarknad i mitten av december. 

I vårt marknadssortiment hittar du väskor, plånböcker, livremmar och annat smått och gott till outletpriser. Vi erbjuder även våra egentillverkade väskor och plånböcker i detta sortiment och det har visat sig vara mycket populärt.

Har du inte vägarna förbi Gislaved allt för ofta så kanske vi just besöker din hemstad. Kika in i kalendern till höger för att se vart vi kommer åka och vilka marknader vi besöker. 

Om du har några frågor angående vår rullande butik, maila oss på info@liza.se eller ring 0708112718.

LIZA SHOES AND BAGS

Om oss
Kontakta oss
Webbshop
 

VI FINNS PÅ FACEBOOK